Stall-C Rideskole og Ridesenter - Herjuan 7560 Vikhamar - Telefon 900 99 177 - post@stall-c.no

Om Stall-C

Stall-C Ridesenter ligger på Herjuan ca. 15 km nordover fra Trondheim sentrum. Se dette kartet for å finne frem. Vi har 15-20 hester på stallen fordelt på skolehester og privateide hester. Stallen er godkjent av tilsynsmyndighetene (Mattilsynet og fylkesveterinæren) og er underlagt jevnlig tilsyn. Senteret er opptatt av å møte de til enhver tid gjeldende krav til driften.

Inn under gårdsbruket ligger 155 mål dyrkbar jord som gjør oss selvforsynt med høy hele året igjennom. Dette gjør at vi er svært konkurransedyktige på pris for oppstalling og ridetimer.

Stall-C er også opptatt av å gi et bredest mulig tilbud til den som ønsker kontakt med hest. Vi avholder kurs som passer for alle aldersgrupper, uansett om du er nybegynner eller har holdt på en stund.

Stallen er utgangspunkt for turer med godkjente turledere i de flotte skogsområdene som omkranser gården. En gang i året arrangeres overnattingstur med telt og lavvo til en av naturperlene noen timers ridetur unna.

Ta gjerne en tur til Herjuan Gård hvor det hver dag syder av aktivitet, enten det er sprang- eller dressurtrening, nybegynnerkurs, westernkurs eller bare vanlig hestestell som foregår.

© stall-c